Als je aan een willekeurig Springfield-lid zou vragen waarom basketballen bij ons nou zo leuk is, krijg je gegarandeerd het antwoord: ‘Omdat het zo’n gezellige club is!’

Het bestuur van Springfield organiseert met behulp van al haar vrijwilligers (en dat zijn er nogal wat) veel verschillende soorten dingen om aan die gezelligheid bij te dragen. De kerstbingo is niet meer weg te denken, het jeugdkamp is al aardig berucht aan het worden en voor de kleinste jeugd worden diverse clinics en jeugduitjes georganiseerd. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het aloude en beregezellige paastoernooi, de zwarte-pieten-training en het ledenfeest!

Naast de gezelligheid is Springfield serieus bezig op prestatief niveau. Heren 1 speelt al enige jaren op hoofdklasse-niveau met dit seizoen veel verjonging. Bij Dames 1 is het al niet veel anders. Zij spelen ook met veel jeugd en zijn bezig met het tweede seizoen in de hoofdklasse. Beide teams draaien bovenin mee! De jeugdteams die daaronder zitten, worden klaargestoomd om door te stromen naar deze topteams. Wil je niet prestatief ballen, maar lekker een balletje gooien, dan is er uiteraard plek in onze andere (senioren)teams.

Als club proberen we zo gezond als mogelijk te blijven. In de top, maar zeker ook in de breedte en een goed, stevig kader.
Uiteraard heeft dit alles een financieel plaatje. Zonder acties en sponsorgelden is het niet mogelijk om Springfield, Springfield te laten zijn!

Er zijn dan ook veel acties. Binnenkort meer informatie op deze website.
En nog meer onmisbare sponsoren. Binnenkort meer informatie op deze website.

Zoek je een goede cateraar, schilder, boekhouder of iets anders? Kijk dan eerst eens op onze sponsorpagina!

Wil je nog meer weten over onze club? Schrijf dan één van onze bestuursleden aan. Klik hier voor de bestuurspagina.