Voorzitter: Peter van Eijndhoven 
voorzitter@bvspringfield.nlPeter houdt zich bezig met stimulering van leden in het algemeen, coördineren bestuurszaken, persoonlijke vertegenwoordiging van de vereniging bij officiële gelegenheden en het onderhouden van contacten met sponsoren.
Secretaris: Carinne van Dartel 
secretaris@bvspringfield.nl

Carinne zorgt voor de gehele ledenadministratie, externe schriftelijke vertegenwoordiging, algemene communicatie met de leden en is verantwoordelijk voor de AVG-commissie.Commissies: AVG-commissie
Penningmeester: Freek van de Veerdonk  
penningmeester@bvspringfield.nlFreek verzorgt de financiën van de vereniging. Daarnaast beheert hij samen met Glen en Maarten Sportlink en leidt hij scheidsrechters op binnen Springfield.

Commissies: Sponsorcommissie, Kascommissie, Sportlink-commissie en scheidsrechtersopleidingen.

Technische Commissie: Jurgen van Doorn
tc@bvspringfield.nlJurgen zorgt samen met zijn team voor samenstelling van teams,  het aanstellen van trainers en het opleiden van technisch kader. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het materiaal, de website en social media.

Commissies: Technische Commissie, Materiaalcommissie, website en social media

Wedstrijdsecretaris: Ellen Frunt
wedstrijdcommissie@bvspringfield.nlEllen draagt zorg voor het wedstrijdprogramma, huur accommodaties en scheidsrechterszaken.

Commissies: Wedstrijdcommissie, INFO-commissie, Scheidsrechterscommissie en Scheidsrechtersopleidingen

Algemeen bestuurslid: Saskia van Son 
wedstrijdcommissie@bvspringfield.nlSaskia zorgt als algemeen bestuurslid samen met Ellen voor het wedstrijdprogramma en de huur van onze accommodaties. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor kleding en tenues.

Commissies: Wedstrijdcommissie, INFO-commissie en kledingcommissie.

Algemeen bestuurslid: Glen Kennis  
algemeenbestuur@bvspringfield.nlGlen is als algemeen bestuurslid verantwoordelijk voor een tweetal commissies, daarnaast verzorgt hij op de achtergrond het Veilig Sportklimaat en het beheer van Sportlink.

Commissies: DE Commissie, Grote Clubactie en Sportlink-commissie