DE Commissie prijsvraag

bvspringfield-kerstpakkettenbingo

Zoals jullie weten wordt elk jaar rond kerst traditiegetrouw de kerstbingo georganiseerd en de afgelopen jaren is er ook een dienstenveiling geweest. Nu vinden het wij het wel tijd voor iets nieuws in plaats van de veiling. Omdat DE-commissie na het bedenken van al die toffe activiteiten niet zoveel inspiratie meer heeft, schakelen wij jullie hulp in. 

Duss spreek al die creativiteit die je in je hebt aan, houd een brainstormsessie met je team of misschien heb je al jaren een goed idee die je nu eindelijk naar buiten kan brengen.

Je kan je beste idee (of ideeën voor een grotere winkans) hier invullen.

Als extra motivatie hebben wij natuurlijk ook nog een beloning voor de winnaar van de prijsvraag. De persoon met het beste idee mag namelijk geheel gratis een weekend mee op Springfieldkamp 2018!! Dat mag jeugd- of seniorenkamp zijn (verklap ik nu al iets?). Wie wil dat nou niet?! 

Een aantal tips:

  • de activiteit moet uitvoerbaar zijn op de avond van de kerstbingo. Denk erover na of het naast de bingo kan plaatsvinden of dat de bingo vervalt (wij zijn de bingo namelijk nog niet beu, maar misschien jullie wel)
  • denk aan de locatie (sportcafé de run?)
  • het zou leuk zijn als het wat geld oplevert voor de vereniging als compensatie voor de veiling
Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Submit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.