Feestje zonder verwachtingen @ de Braken in Boxtel

Merehbah! Ze zeggen weleens; een feestje zonder verwachting pakt altijd goed uit. Het scheelde dat dit geen feestje was, alhoewel er wel een leuke rommelmarkt was bij de tennisbaan in dezelfde sporthal. Volgend jaar gaan we liever naar de tennisbaan met uitstekende tweedehands spullen. We houden wel van rommelig, zie derde periode. Terug naar het feestje; het leek wel een beetje op een feestje, we hadden héél veel drinken (water uiteraard), goede muziek en gekke (dans)moves. Maar dit was het toch net niet, het was gewoon een wedstrijd van vu20. Inclusief de beruchte derde periode! #yeeeheeessss
Aukje was mee <3
Inlopend met lijpe muziek, zwarte beplakte tenues, Ipad zonder wifi (uiteindelijk opgelost, soort van) en goede zin. Starten we de wedstrijd met Simone, Iris, Lois, Sam en Jolanda.
Denk je, naja ze hebben de eerste score kan niet ‘missen’ toch? Fout gedacht.
Bam bam bam, 3 tegen. Oeps?
Ondanks een paar foutjes hier en daar, doen we het toch netjes en sluiten we de eerste periode met een achterstand van ongeveer 2 punten. (Zoals ik al zei; de Ipad was nog een dingetje want volgens de sheet op de app hebben we alle punten en fouten gemaakt in het vierde kwart met als tijd 09.55)
Tweede kwart. Ondertussen zijn Aukje en Marjolein ook in het veld, in het eerste kwart is Iris geblesseerd geraakt aan haar pink en was er ergens een wissel waardoor deze sterretjes konden shinen. Ook weer wat foutjes en puntjes waardoor we deze periode met een achterstand van 5 punten afsloten. Als het goed is.
Pauze is mentaal voorbereiden op het derde kwart. Volgende keer misschien fysiek voorbereiden?
#derdeperiode #hellonearth #berucht #skippen? #sos Toen raakte ons lieve teampje in de war. Waren we nu op de rommelmarkt of bij onze wedstrijd? Of toch een feestje? Nou, de rommelmarkt. Want jeetje wat gaven wij hier veel ballen weg. In maar liefst 1 minuut en 33 seconden scoorden zij, je leest het goed, 7 keer. 14 PUNTEN. Ja en wij hebben niet eens een keer gescoord. Lisa, pakte uiteraard elke time-out die mogelijk was. Ook omdat we maar met 6 en een half man waren, maar ook door deze mega trieste vertoning. Dus besloten we een comeback te maken, ‘We gaan gewoon een nog grotere comeback maken dan Justin Bieber deed’, aldus Lois.
Nou ik noem het liever een comeback net als René Froger of Psy van Gangnamstyle. Juist ja, ze hadden er geen.
Wel zorgden we ervoor dat we het vierde kwart ingingen met maar 11 punten verschil.
We kunnen het niet ontwijken maar het vierde kwart ging niet eens zo verbazend slecht, mogelijk doordat het niet echt veel slechter kon dan de derde periode.
Zij maakten punten, wij schoten wat raak. Plots, maar een verschil van 5 punten! Alles is mogelijk toch? Wonderen zijn de wereld nog niet uit! Fout gedacht, alweer. Ondanks deze comeback als net geen JB, eindigden we de wedstrijd met als stand; 64-47.
Puntjessss
Simone: 6
Lois: 0
Aukje: 14
Jolanda: 11
Iris: PP (pijnlijke pink)
Marjolijn: 1
Sam: 15
Lisa: de zeker nodige time-outs & het choachen
-Imke verliet ons, want ja, die moest zo nodig 10 dagen naar Italië. Ja ik weet het, belachelijk. #grapje #love
-Britt haar arm is op onze training uit de kom gegaan. Al voor derde keer. We wensen haar heel veel beterschap en hopen op een comeback (groter dan die van JB). We love Britt!
Groetjes
Tags:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.