Heren Bier op reis naar de Vestingstad van Nederland

Zaterdagmiddag klokslag vier uur, tijd om onze laatste wedstrijd van het seizoen te gaan spelen tegen het lager geklasseerde BC Walrus. kan dat? Ja, wij zijn zo slecht nog niet… Met twee Japanners sterk vertrekken we naar de Vestingstad van Nederland, onderweg veul gras, bluumkes en alles wat onze jongste invalchauffeur nog meer interessant vond.

Een hoop afwezige, onze wijkbeheerder was ruim 500 bomen van zijn terrein aan het kappen om een garage te bouwen voor zijn nieuwe boot. Onze eigenste Russische vicepresident en de persoon die niet genoemd mag worden omdat hij tijdens koningsdag een wegblokkade moest beveiligen, spaarden hun lijven om de dag erna in de modder te spelen. Sam was te druk met zijn fotoboek van de drie prinsesjes van ons koningshuis. Gijsbertus was een prinsessenoutfit aan het naaien voor Koningsdag. Tot slot was Lucas aan het werken om zijn schuld in de boetegleuf te voldoen, openstaand bedrag: nog 6 kratten pils.

Zo vlak voor Co-ningsdag trachtte Heren Bier onze Co Stompé te vereren door 180 bier te drinken om de kroon op een geslaagd seizoen te zetten. Na deze serenade werd een vorstelijk bord met eten geserveerd, waarop een aantal prinsheerlijke gerechten lagen. Met dit overschot aan voedsel is Heren Bier de koning te rijk! .Maar Koning, Keizer, Admiraal, slapen moeten we allemaal, en zeker met 180 bier op kun je slapen als een koning. De prinsen op het witte paard van Heren Bier werden niet geheel toevallig zesde en liepen dus een fust bier mis, maar hebben geslapen als prinsesjes en een niet nader te noemen lid spande, met 14 uur slaap, de kroon.

En dan nog de wedstrijd. Een draak van een laatste wedstrijd, bucketzone tegen, een stuiterring waardoor rebounden onmogelijk was en één scheids die Glennis Grace toch tenminste drie keer een laatste waarschuwing gaf. De junioren waren flink op dreef, maar het mocht niet baten. Verdriet verwerkt iedereen op zijn eigen manier. De drie koningen bezochten een goed restaurant waar men een schaal met veel vlees serveert. Junioren zochten een snackbar op om eenzelfde uiterlijk proberen te krijgen als deze drie koningen.

Het jubileumseizoen zit er op voor ’t derde, met als hoogtepunt aankomend weekend; TEAMWEEKEND 2.0, uiteraard is dit niet ons laatste wedstrijdverslag.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.