Verslag ledenfeest en ALV 2018

Vrijdagavond, 15 juni, 19.00 uur. De voorbereidingen zijn in volle gang. De kantine van sporthal de Run wordt uitgebreid versierd. Terwijl er een echt “ballonnenteam” is ontstaan, klimt Maarten op de barkruk om de slingers op precies de juiste plek te hangen.

In het zaaltje hiernaast wordt de ALV voorbereid. Voor de leden die niet aanwezig waren bij de ALV: Caspert van Mierlo, onze voorzitter van de afgelopen 2 jaar heeft afscheid genomen, maar er is een waardige opvolger gevonden en gekozen in de persoon van Peter van Eijndhoven.

Ook Fernand van der Doelen, de voorzitter van de TC heeft het stokje over gedragen, vanaf komend seizoen is dit de rol van Jurgen van Doorn. Verder heeft Maarten Pennings na vele jaren afscheid genomen als bestuurslid en zal volgend jaar DE commissie voor het grootste deel uit nieuwe gezichten bestaan. We willen jullie bedanken voor jullie inzet voor de club en wensen de nieuwe bestuursleden veel plezier en wijsheid.

Tegen het eind van de ALV drong de feestmuziek al een beetje de vergaderruimte binnen, de eerste feestgangers waren gearriveerd. Toen ook de leden die de ALV hadden bijgewoond aansloten kon het feest echt beginnen. Er is door heel wat leden tot in de late uurtjes doorgefeest. Het was een gezellige avond, we wensen jullie een fijne vakantie en tot volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.