Officieel ongeslagen kampioen!

Het is zover! Het seizoen 2016-2017 zit erop voor Dames 1. We hebben (meestal) hard gestreden, veel gezweet, te hard gelachen, af en toe gejankt en nog veel meer. Eindstand: een super fantastisch seizoen achter de rug.

Een samen-gesprokkeld-zooitje-ongeregeld sprak aan het begin van dit seizoen uit kampioen te willen worden en dat is gebeurd. Ie-de-reen heeft haar aandeel gehad en laten we het aandeel van onze Cas natuurlijk niet vergeten! De vaste kern was bikkelhard en niet kapot te krijgen…ofja Clau legde helaas vrij snel het loodje en onze Merel zocht haar geluk bij de Zuid-Amerikanen, maar verder ben ik trots op het kleine team waarmee we dit geflikt hebben. Sanne die – als ze zin had – standaard topscoorder werd, Ilfke die net na het uitpoepen van Guuske gewoon weer stond te beesten, Ilse die met haar verlepte lijf iedereen er elke week weer uitrent, Inge de weg naar de ring dit jaar gewoon weer gevonden heeft, Es die elk schot van de zijkant raakt en zorgt voor onrust bij de tegenstanders, de ontelbare aanvalsrebounds van Lisa, de spin move van de altijd aanwezige, uit Eindhoven komende Laura en laat ik mezelf niet vergeten…blij dat ik het spelplezier weer teruggevonden heb…schon spelleke wel basketball! Daarnaast verdient onze rising star Ashley natuurlijk heel veel kuddo’s met al haar scores, rebounds en geniale opmerkingen. Nee Ash, gij bent gin bankspeler nie, gij bent er inne van ons wanne! Last but not least, jawel onze bankies, minions, stagiaires…zonder jullie geen 5 vs 5 op de training so thanks a million!

Op naar volgend jaar! Promotiedivisie here we come!

Ohja de game…Tja wat zal ik zeggen. Het was Pasen, een weekend om te vieren dat Jezus opgestaan is uit de dood. Een weekend om op Paaspop heel veel biertjes te drinken en bij Kenginston je longen uit je lijf te schreeuwen. Nee wij hadden een wedstrijd om 20:30 uur UIT in Woudrichem. Maar goed als echte kampioenen winnen wij – vanzelfsprekend – ook deze wedstrijd met ruim 20 punten verschil, maar het moest van ver komen. Jurgen coacht de eerste helft omdat Cas druk was met 3punters raken tegen de nummeronderste…en Cas de tweede helft. Eindstand 39 – 58 en dan hier de scoresssss:

Sanne – 18
Ilse – 14
Geertje – 7
Ilvie – 6
Esther – 4
Laura – 3
Inge – 3
Li – 2
Lisa – 1
Wies –

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.