Seniorenkamp verslagje

Inmiddels alweer een paar weekenden geleden vond de allereerste editie van het Springfield Seniorenkamp plaats. Helaas waren er minder aanmeldingen dan was gehoopt en verwacht op basis van de inventarisatie van vorig jaar, maarrr daardoor lieten we ons natuurlijk niet uit het veld slaan. De echte fanatiekelingen stonden er op zaterdag om 10.00 helemaal klaar voor.

Allereerst zijn we op pad gegaan naar Mill waar City Resort Events Mill een heel scala aan leuke activiteiten voor groepen aanbiedt. Wij hebben ons vol overgave gestort op een potje Arrow Combat (voor de leken: een combinatie van trefbal en boogschieten). Vervolgens zijn we in lekker warme plastic ballen gekropen om bubbelvoetbal te spelen. Rechtop blijven staan bleek een best grote uitdaging voor sommigen en rollende Springfielders in plastic ballen zijn uiteraard hilarisch om naar te kijken. Ondanks onze geweldig goede conditie waren we toen toch best wel uitgeput, dus een rustig partijtje midgetgolf was zeer welkom. Al met al was het een zeer geslaagde ochtend, dus we raden iedereen ook zeker aan City Resort Events een keer te bezoeken, bijvoorbeeld als teamuitje;)

Speciaal voor iedereen die er niet bij kon zijn hier een paar prachtige fotootjes van de activiteiten:

’s Middags had Fenna verschillende spelletjes voor ons voorbereid. We hebben bijvoorbeeld onze zangtalenten laten horen, blind getekend, 30 seconds en bierpong gespeeld. We zijn er ook achter gekomen dat we een paar leden hebben die je op hun woord kan vertrouwen, maar de meesten liegen met een stalen gezicht en lichten je op. Goed om te weten. Ook blijkt iedereen voldoende zelfkennis te hebben over wie er het meest lui is, wie het langst voor de spiegel staat en wie het vaakst dronken is.

Na de spelletjes was het tijd om de BBQ aan te steken, altijd lekker. Vervolgens ging de pubquiz van start. We weten nu allemaal dat er 52 miljard kippen op aarde zijn, dat er jaarlijks 17 Amerikanen overlijden door onkundig gebruik van een föhn en dat Vlieland de enige Nederlandse gemeente zonder voetbalvereniging is. Wat een leerzaam kamp was dit.

Een kamp zou geen kamp zijn zonder nachtspel. Ook wij werden dus ergens in de buurt gedropt en moesten via bepaalde coördinaten de weg terug lopen. Er zat echter 1 klein addertje onder het gras: Ruud en Fenna reden met auto’s rond en konden ons terugzetten. We hebben dus verschillende struiken en containers van dichtbij gezien om ons te verstoppen en ons fanatisme heeft wat blauwe plekken opgeleverd, maar ach… ’s Nachts werden we nog wakker gehouden door een storing in het alarm, maar na een lekker ontbijtje op zondagochtend en volgepropte auto’s zat het er toch echt weer op. Wij vonden het een heel gezellig kamp, dus we hopen dat iedereen er zo op terugkijkt.

Het zijn drukke tijden voor DE-commissie, want komend weekend is het alweer tijd voor het jaarlijkse jeugdkamp. We hebben er zin in!

P.S. Lijkt het je leuk om niet alleen deel te nemen aan de fantastische activiteiten van DE-commissie, maar heb je ook zin om mee te helpen bij de organisatie daarvan? Laat het ons weten via de mail (de.commissie@bvspringfield.nl) of spreek ons aan. We hebben namelijk een aantal vacatures voor volgend seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.