Uitnodiging en aanmelding jubileumfeest 1 juli

Uitnodiging Jubileumfeest

Beste leden en oud-leden,

Onze prachtige vereniging bestaat op 1 juli 2017 precies 50 jaar en daar zijn wij enorm trots op. Een goede reden dan ook om precies op deze dag een mooi Jubileumfeest te organiseren voor al onze leden en oud-leden.

Als lid van Springfield nodigen wij je hierbij graag officieel uit voor het jubileumfeest van Springfield op zaterdag 1 juli, vanaf 21.00 uur. Het feest zal plaatsvinden in Herberg de Gouden Leeuw. We starten met een officieel gedeelte en rond 22.00 uur gaan we helemaal los met DJ Mark Verhoeven.

Het feest is voor alle (oud)leden vanaf 14 jaar Voor onze jongere leden wordt, voorafgaand aan het Jubileumfeest, een spectaculaire feestmiddag georganiseerd.

Om de feestavond voor iedereen zo perfect mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat iedereen die er deze avond bij wil zijn, zich van tevoren aanmeldt. Aanmelden kan door een mail te sturen naar jubcom@bvspringfield.nl. Graag erbij zetten of je partner ook meekomt.

Zet de datum in je agenda, meld je aan en maak er samen met ons een onvergetelijk gezellige feestavond van! Wij hebben er al veel zin in.

We proberen natuurlijk ook zo veel mogelijk oud-leden te bereiken. Mocht jij nog oud-leden kennen, dan kun je ze uitnodigen met behulp van deze uitnodiging. Deel ‘m daarom per mail, facebook of op welke andere manier dan ook. Er zit geen copyright op.

Belangrijk is dat ook oud-leden zich aanmelden via jubcom@bvspringfield.nl

Tot 1 juli!

De jubileumcommissie

Lilian, Jurgen, Ilse, Mariëlle en Jan

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.