Van onderschatting geen sprake

3 gespeeld 3 gewonnen. Na een uitgedunde selectie werd zelfs van Akros gewonnen. De ego’s er weer bij en tegen high five dat 2 gespeeld heeft en een doelsaldo van -/-40..  Het lijkt ons de beste aanpak de boel lekker relaxed aan te vliegen. We spelen immers ook al op een groot veld en moe lijken we sowieso te worden. Zaak daarom om erg zuinig met onze krachten om te gaan.. we starten best aardig en komen gestaag op voorsprong. Inside kunnen de jonge mannen uit tilburg niet echt een antwoord vinden op ons lengte overwicht. Helaas moeten we aan de andere kant van het veld iedere keer verdedigen. Niet echt ons ding zo blijkt…  De nr 9 van blauw gooit de ene na de andere bal door het netje en in een zucht en een steun staan we er 7 achter met rust. De nr 9 heeft al 21 punten en amper gemist. 38-45.
Gelukkig helpt op zo’n moment de 1100 jaar ervaring die we in ons team hebben. Wanneer we de 2e helft starten gaan joost en rens zich druk maken over de defense. Dat werkt zowaar. Binnen enkele minuten komen we langszij en na 30 minuten spelen staan we zelfs voor 60-57. Belangrijke dreiers van caspert geven ons de nodige lucht en het valt ons ineens op dat de jonge mannen heel veel moeite met scoren hebben. Joost heeft zijn man zelfs tot 0-5 gehouden. Uiteindelijk vinden beide teams het na 35 minuten spelen prima en wordt er de laatstse 5 minuten rond gepast. Eindstand 70-61.
Applaus voor ons team omdat we voor het eerst in 3 jaar geen zone speelden. En helaas waren we allemaal, eerlijk is eerlijk, best vermoeid na deze wedstrijd. Zaterdag hadden Joris, Luc,caspert en mike.een oktoberfest. Iedereen kan niet wachten om dinsdag de verhalen te horen..
De ego’s
Aad 13
Caspert 3×3
Thijs 10
Snerkel 15
Kits 4
Jaspert 6
Joost 2
Roel 2
Koen 3
Martijn  6
Rene 0 (maar 4 vet coole assists)
Zaterdag spelen we om 20:00 in woudrichem tegen waldric. Lijkt me voor de hand liggen om die ploeg te onderschatten…
Tags:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.