VU14 doet nog steeds mee voor het kampioenschap!

Wie had dat verwacht, het eerste jaar in V14, met een team waarvan meer dan de helft nog in V12 mag spelen. En toch nog in de running zijn om kampioen te worden.

Vandaag (7 april) moeten we tegen Barons. Zij staan op dit moment op de eerste plaats. Wij moeten deze pot winnen als wij nog kampioen willen worden.
Met dat in ons achterhoofd beginnen we de wedstrijd rommelig en chaotisch, maar weten we toch een minimale voorsprong te pakken.
Dankzij goed samenspel weten we deze voorsprong in het tweede kwart uit te breiden naar 12 punten.
Maar door een snelle rekensom van de coaches weten we dat 12 punten maar 6 scores zijn en we er dus nog lang niet zijn. De tweede helft zullen we dus nog aan de bak moeten. Ook deze helft blijft een beetje rommelig. Ondanks dat weten we verder uit te lopen en winnen we uiteindelijk de wedstrijd met 53-35. Dit betekent dat wij voorlopig de eerste plek warm houden. Nog 3 wedstrijden te gaan… wie weet sluiten wij dit seizoen af als kampioen!
Wij als coaches zijn in ieder geval al heel trots op “onze” meiden.

P.s.
Sommigen van jullie is het vast al opgevallen dat wij sinds dit seizoen schitteren in nieuwe tenues. Deze hebben wij te danken aan 2 fantastische sponsoren. Om iets voor hen terug te doen hebben wij super mooie mokken laten maken. Zie hieronder de foto met sponsoren (en hun mokken)

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.