X10-toernooi Springfield

Op zaterdag 2 juni stond het allereerste X10-toernooi van Springfield op het programma. Black Eagles, Eastwood Tigers, BV Schijndel (zelfs met 2 teams), Tracks Parkstad (helemaal vanuit Zuid-Limburg!) en natuurlijk onze eigen toppers van Springfield waren al vroeg aanwezig in de sporthal. Caspert en Lisa zorgden ervoor dat de kids meteen goed wakker waren, en stoomden de teams klaar voor het toernooi met een energieke warming-up. Daarna konden de wedstrijden van start.

Het beloofde een spannend toernooi te worden, waarbij er veel leuke wedstrijden werden gespeeld. De kids waren aan elkaar gewaagd en zelfs bij de laatste wedstrijden waren er nog geen sporen van vermoeidheid te bekennen. Tussendoor konden de teams nog punten scoren tijdens de ballonnen-estafette, waar ze in tweetallen met een ballon tussen de buik een parcours moesten afleggen. Daarnaast ontstond er nog een spontane dance-battle op hits als John Wiggle en Fortnite Fun (generatiekloofje met de organisatie), waar de beste dansmoves uit de kast werden getrokken.

Na een spannende finale tussen Eastwood en Springfield, ging Eastwood uiteindelijk terecht met de 1e prijs naar huis. Alle teams kregen een beker, basketbalsleutelhanger en bakje popcorn (lekker knoeien in de auto). Een enorm geslaagde dag!

Dan nog onze speciale dank voor:

  • Jumbo Berlicum, voor het sponsoren van heerlijk tropisch fruit tijdens de lunch;
  • Brabant Water, voor de benodigde waterflessen.
  • Vepa Gifts, voor het sponsoren van de keycords voor de teams.
  • Onze jonge scheidsrechters Bobbie, Lotte, Stijn en Alex, die tijdens het toernooi allemaal 4 à 5 wedstrijden hebben gefloten. Super goed!
  • Onze ervaren scheidsrechters Toine, Tjeu, Jurgen, Maarten, Arjan, Marjolein en Isa die de jonge scheidsrechters hebben begeleid.
  • De enthousiaste ouders van U10 en de meiden van U14, die hebben getafeld.
  • De organisatie: Hanneke, Evy, Isa en Ellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.