Beste Springfielders,

INFO tweede helft 2018-2019

Klik hierboven voor de actuele INFO van de tweede helft van basketbalseizoen 2018-2019. De indeling is onder voorbehoud van eventuele wedstrijdwijzigingen. Kijk daarom ook regelmatig op www.bvspringfield.nl/leden/wedstrijd-taken voor een up-to-date versie van de INFO.

Op tijd aanwezig
Zorg ervoor dat je uiterlijk 15 minuten voorafgaand aan je taak aanwezig bent in de sporthal, zodat je jezelf nog kan voorbereiden op de wedstrijd; bijvoorbeeld om de werking van het wedstrijdformulier op de tablet of de 24-secondenklok onder de knie te krijgen.

Verhinderd?
We wijzen je erop dat je zelf voor vervanging dient te zorgen als je bent verhinderd. Bij verzuim zal er een boete (+ schorsing bij 2 keer verzuim) volgen. Je trainer / coach zal altijd op de hoogte worden gebracht van verzuim van wedstrijdtaken.

Beloning
Ook dit seizoen is er een beloning voor het team dat in het geheel op het eind van het seizoen alle taken heeft uitgevoerd (en / of altijd heeft gezorgd voor vervanging). Het hele team ontvangt dan één consumptie per persoon aan de bar.

Opbouwen en opruimen zaal
Wij gaan er vanuit dat de op dat moment spelende teams, samen met degenen die wedstrijdtaken uitvoeren, zorgen voor het in gereedheid brengen van de zaal. Hierbij gaat het om het opbouwen en opruimen van alle benodigde materialen voor een wedstrijd.

• Ballen die niet gebruikt worden dienen overdag in de ballenkarren gelegd te worden.
• Denk aan de sponsorborden voor de tafels bij ALLE wedstrijden.
• Teams die op een wedstrijddag als laatste spelen zijn er verantwoordelijk voor dat er 20 miniballen, 10 damesballen en 10 herenballen in de ballenkarren liggen. Eventuele overige ballen mogen in de bovenste materiaalkasten worden gelegd.
• De scoreborden en materiaalkist dienen in de onderste materiaalkast geplaatst te worden.
• Zowel de materiaalkast als de ballenkarren moeten na afloop op slot worden gedraaid. De sleutels hiervan zijn te vinden bij de beheerder.
• Landelijke teams dragen zelf zorg voor de sponsordoeken en –borden.

Boetes
Onderstaand de boetes bij verzuim van wedstrijdtaken van dit seizoen. Bij de eerste keer verzuim ontvang je een boete, bij de tweede keer verzuim een boete + wedstrijdschorsing.

Jeugd (t/m U18)
Fluiten / timen / scoren / 24 seconden: € 10,00

Volwassenen (vanaf U20)
Fluiten / timen / scoren / 24 seconden: € 25,00

Hebben jullie vragen? Laat het ons dan weten.

 

Groeten namens,

de INFO-commissie: Karlijn van der Heijden, Jolijn van Uden, Ellen Frunt en Saskia van Son