1e bijeenkomst DE commissie

Tradities zijn er om verbroken te worden. Zo was het gewoonlijk, dat de 1e vergadering van DE commissie plaats vindt in een Sauna, maar de nieuwe groep denkt al direct out-of-the-box en komt bij elkaar in de knusse woning van Yvette. Er is koffie en thee i.p.v drop shots en uienringen.

De toon is gezet. Een nieuwe groep fanatiekelingen, die er voor gaat zorgen dat er weer diverse, gezellige en gekke activiteiten worden georganiseerd. Toch stiekum wat traditionele activiteiten in ere houden, maar ook met wat nieuwe dingen komen.
“Je kunt een bever ook leren om nasi te koken zonder Maggi.”

We zullen de leden hier intensief bij betrekken. Hoe maken we ledenfeesten en jeugdclinics nog leuker? En willen we niet gewoon weer een Kerst Bingo met grapjes over de ballen van Geert en Hildo? Het zijn vragen, die gesteld gaan worden. Voornamelijk door undercover agenten, ingehuurd door DE commissie, maar vaak ook via Social Media.

De 1e activiteit, die onze aandacht heeft, is het Sinterklaas feest. Een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij de Goedheiligman een training van onze jongste jeugd bezoekt en veel kadootjes en wijze woorden uitdeelt. Uiteraard vergezelt door een aantal pieten, die ook de eigenwijze neiging hebben om zelf een bal te gooien. De organisatie hiervan is in volle gang en we zullen snel meer informatie met jullie delen.

Wij als DE commissie hebben er veel zin in en zien jullie snel op 1 van de evenementen, of gewoon in de sporthal, of kantine, of bij Marga.

De Commissie
Aukje, Fenna, Mart, Tim en Yvette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.