Attacus maatje te groot voor meiden U10

Na de euforie van de eerste wedstrijd die op spectaculaire wijze werd gewonnen, kregen onze meiden op bezoek bij Attacus te maken met hun eerste nederlaag. Daar waar tegelijkertijd op het veld naast de meiden onze jongens U10 enorm huishielden, kwamen de meiden net iedere keer een stapje te kort en verloren uiteindelijk geflatteerd met 43-14.

De uitslag 43-14 gaf dus niet helemaal het juiste beeld van de wedstrijd weer. Attacus was een stukje beter, maar de meiden werden zeker niet weggespeeld. Als we kijken naar het aantal basketpogingen dan waren die zelfs redelijk in evenwicht, het verschil zat hem simpelweg in de afronding in de eerste fase van de wedstrijd. Daar waar de meiden in het begin Attacus qua scoren niet bij konden houden, hadden ze in de laatste periode nog wel de overhand. Zo konden onze kanjers toch met een opgeheven hoofd uit Veghel weer richting Berlicum reizen.

Tegen Attacus speelde Sanne en Anne hun eerste wedstrijden in het basketbal. Ze deden het beide erg goed, hadden veel plezier in het spel en Anne wist zelfs de bal al in het net te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.