Clubheld 2017: stemmen!

Beste Springfielders,

Hebben jullie al gestemd op dé Clubheld van 2017? Dit is je laatste kans om dat nog te doen! Tot en met dinsdag 31 oktober kan je je stem uitbrengen op onze eigen Springfield-clubheld: Erna Frunt.

Hoe kan ik stemmen?
Ga allereerst naar www.clubheld2017.nl. Voer vervolgens de postcode van Berlicum in (5258 + 2 willekeurige letters). Zoek op Erna Frunt en breng je stem uit!

Wat houdt de verkiezing in?
In iedere gemeente van Nederland gaan we op zoek naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilliger, die zich actief inzet voor hun sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Uit deze selectie worden 15 regiowinnaars gekozen, waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich 1 jaar lang dé clubheld van Nederland noemen, en ontvangt een cheque ter waarde van €10.000,- voor de vereniging.

Waarom stemmen op Erna?
Erna is onze clubheld, omdat ze enorm veel voor Springfield en voor Berlicum heeft betekend. Naast haar jarenlange inzet voor het bestuur van BV Springfield, is ze nog steeds actief in DE-commissie. Daarnaast heeft ze afgelopen jaar als voorzitter veel betekend voor de SamenLoop voor Hoop.

Stemmen dus, om ervoor te zorgen dat Erna clubheld van de gemeente Sint-Michielsgestel wordt, en misschien wel de clubheld van Nederland!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.