Dames 2 gaat voor de 20

Jaa, daar zijn we weer: nieuwe week, nieuw verslag! Voor de oplettende volgers onder ons, is het misschien al opgevallen dat het verslag van de wedstrijd tegen Pendragon mist. De nóg oplettendere volger weet dat middels het rugnummer wordt bepaald wie verantwoordelijk is voor het wassen van de tenues en het schrijven van het verslag.

Vorige week was dat dus rugnummer 10, helaas heeft zij verzaakt in het schrijven van een verslag, maar gelukkig waren de tenues wel schoon. Misschien dat ik het deze week wel eens andersom ga proberen: wel een verslag, geen schone tenues.

Zaterdag 16 november 18:00 uur; de thuiswedstrijd tegen Bladel. We starten de wedstrijd met Evy, Isa, Hanne, Rowie en Aukje. De start lijkt de laatste wedstrijden niet het probleem en ook in deze wedstrijd starten we scherp. Het lukt ons om druk op de tegenstander te zetten en verschillende mensen pakken hun momentje. Familie van Dartel in het eerste en Hanne in het tweede kwart.

We gaan dan ook rusten met een fijne voorsprong van 40 – 26.

De laatste tijd lijkt het probleem van scoren vooral in het derde en vierde kwart te zitten, dus met focus starten was het doel. Gelukkig hadden we een fanatieke tafelaar die enkele dames aan het uitdagen was om de 20 punten te halen. Een uitdaging die zorgt voor de juiste focus en die we natuurlijk wel zien zitten!
Het derde kwart begint helaas toch wat twijfelachtig, maar dit keer hebben we Li. Zij neemt even het voortouw en knalt er zowaar drie ballen achter elkaar in. De toon is weer gezet en het lukt ons de draad op te pakken.

Aukje pakt in het vierde kwart een aantal mooie acties en komt uiteindelijk op een totaal van 17 punten. Met nog een minuut te spelen, willen we natuurlijk dat zij de 20 punten haalt. Caspert neemt een time-out en speciaal voor Aukje spelen we een spel waardoor ze op de driepunterlijn vrijkomt. Helaas wist ze hem niet te raken (zelf was ze overigens allang blij dat het geen air ball was).

Niemand heeft de 20 punten gehaald, maar we gaan wel met een winstpartij (92 – 58) en een goed gevoel naar huis, ook lekker!

De volgende wedstrijd is op zondag 24 november om 13:15 in Den Dungen, hopelijk mogen we ons trouwe publiek weer verwelkomen!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.