Dames 2 heeft weer de kip in de marinade

Begin dit jaar heeft dames 2 nieuwe tenues gekregen met de daarbij behorende tenuetas. Dit betekent allemaal een nieuw rugnummer om het allemaal nog een beetje verwarrender te maken. Zoals in een van de vorige verslagen is verteld, gaat het wassen van de tenues en schrijven van het verslag op volgorde van rugnummer. Voor deze wedstrijd is het mijn beurt, parttime speelster, werkzoekende en bankwarmhoudende nummer 13, om deze taken te vervullen (ja dit is een open sollicitatie). Mijn excuses voor het late verslag, maar dames 2 kan er gerust op zijn (en stoppen met fladderen): de tenues zijn gewassen, opgevouwen en natuurlijk op volgorde van rugnummer terug in de tas gedaan. Eén nummer miste echter, nummer 10, waar kennen we dat nummer ook alweer van?

Dan even over de wedstrijd, thuis tegen Barons, altijd een pittige wedstrijd. Wij als nummer 2 tegen de nummer 4 uit de competitie, maar wel de nummer 4 die het tot nu toe als enige is gelukt om de nummer 1 te verslaan. Om nog even door te gaan in de nummers, zijn wij de wedstrijd begonnen met nummer 4, 7, 11, 12 en 14. De eerste score krijgen we tegen, maar daarna zijn we los. Vooral het tweede kwart beginnen we goed met een 16-0 run. Na het derde kwart hebben we onze voorsprong uitgebreid tot 24 punten en vertelt Caspert ons dat we in het laatste kwart aan moeten blijven zetten om de voorsprong tot 30 punten uit te breiden. Zoals altijd luisteren wij dan perfect naar Caspert, wat leidt tot een 77-47 overwinning.

Komende zaterdag hebben we alweer onze laatste wedstrijd van dit jaar. We spelen om 20:00u in Eindhoven. Gezien deze prettige tijd gaat dames 2 van tevoren eten bij onze nummer 9. De kip mag weer in de marinade!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.