Dames 2 is goed met cijfertjes, maar verliest oefenwedstrijd

Zaterdag 7 september, dames 2 vertrekt met 1 coach, 9 speelsters en 4 auto’s vanuit verschillende locaties richting Woudrichem voor oefenwedstrijd nummer 2.
Ongeveer 38 kilometer en 31 minuten later zijn wij op plaats van bestemming. Klaar voor 4 kwarten en maar 1 doel, een goede wedstrijd neerzetten.
Helaas is dit 40 minuten (dit zijn 2400 seconde) later niet helemaal gelukt. We hadden geen antwoord op hun snelle en felle spel. Na de tip van Caspert om de bal snel te verleggen en niet te naïef te spelen lukte het ons een aantal keer om door hun sterke defense te breken. Maar het lukte ons niet om lekker in de wedstrijd te komen en dit resulteerde in een verliespartij.

Nu staan er al genoeg cijfers in dit verslag en kan de eindstand achterwege gelaten worden. Daar gaan we het niet meer over hebben en we kijken vooruit naar het komende seizoen. Met 11 tegenstanders en 22 wedstrijden. Hopelijk komen jullie ons aanmoedigen, de eerste wedstrijd is 21-09-2019 om 19.45 thuis in de Run. Tot dan?

Tags:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.