Dames 2 is los

Welkom terug, trouwe lezers en lezeressen! Na een vreemd einde van vorig seizoen, is het weer tijd voor een nieuw seizoen. Vorig seizoen hebben we helaas afscheid moeten nemen van een aantal meiden en Caspert. Gelukkig hebben we daar een aantal nieuwe en terugkerende meiden voor terug gekregen en wel 2(!) nieuwe coaches die het avontuur dit seizoen met ons aandurven: Luc en Toine!

Dan over de wedstrijd, uit in Veghel. We beginnen met Fenna, Evy, Isa, Zoë en Hanne. In het begin gaat de wedstrijd gelijk op, maar aan het einde van het eerste kwart lukt het ons om een aantal punten uit te lopen. In de tweede periode lukt het ons weer om deze voorsprong vakkundig weg te werken en vervolgens toch weer een klein beetje uit te breiden, waardoor we kunnen rusten met 5 punten voorsprong.

Tijdens de rust kon coach Toine ons in ieder geval precies vertellen waar het fout ging: “Zijn wij te langzaam of zijn zij te snel? Wij zijn in ieder geval te langzaam voor hun snelheid!” Conclusie: de tweede helft wordt rennen.

De tweede helft beginnen we nog niet echt briljant, we komen eerst een paar punten achter te staan. Daarna gaan we los: zij hebben moeite met onze verdedigende druk, waardoor wij veel steals kunnen pakken.

In het vierde kwart kan zelfs Li vanuit haar vakantieadres nog twee punten voor ons maken en dan is het gespeeld. Eindstand: 54 – 63.

Volgende week zondag spelen we onze eerste thuiswedstrijd van dit seizoen: om 12:45 tegen Bladel. We zien jullie daar!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.