Dames 2 is weer on the road

Het is weer even geleden sinds jullie iets hebben vernomen van dames 2. Onze laatste wedstrijd dateerde van 1 februari, maar over die wedstrijd willen we het liever niet meer hebben. Helaas zijn we niet meer in de race om kampioen te worden, dus hebben we ons verdriet de afgelopen maand op meerdere momenten maar weggedronken. Als je een maand geen wedstrijd hebt, ga je maar andere dingen organiseren. Zo hebben we genoten van een enerverende beerathon bij d’n coach thuis, en uiteraard hebben we tijdens carnaval ook menig drankje genuttigd.

Zaterdag 9 maart werd het dus tijd om alle alcoholdampen er weer uit te zweten in Veghel. We starten de wedstrijd met Evy, Jolijn, Karlijn, Hanne en Rowie. We starten erg goed, en maken direct het verschil in onze fast break. Onze aanvallen lopen namelijk nog niet heel lekker, maar die hebben we gelukkig niet nodig. Met name Rowie is steeds lekker snel weg, en krijgt een aantal lekkere passes aangereikt om vrije lay-ups te lopen. Met een voorsprong van 18-4 na één kwart, lijkt het dan ook een makkelijke wedstrijd te worden.

In het tweede kwart weten we echter weer het tegendeel te bewijzen. We zijn enorm slordig in de passing, en komen bijna niet meer aan scoren toe. In het derde kwart gaat het al iets beter, maar we blijven steeds een beetje hangen op een voorsprong van 10 punten. In het 4e kwart moet het dan ook echt anders. Hanne speelt een erg goede wedstrijd, en weet ook in dit kwart gemakkelijk het netje te vinden. Karlijn had even wat tijd nodig, maar is het laatste kwart niet te houden. We hebben eindelijk onze felheid weer teruggevonden, en sluiten daarom alsnog af met een dikke overwinning. Eindstand: 46 – 67.

Scores:

Aukje 18

Hanne 17

Karlijn 12

Jolijn 10

Rowie 6

Ellen 3

Evy 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.