Dames 2: nummer 10 komt met een antwoord

Oplettende volgers opgelet! Rugnummer 10… hèt nummer dat jullie een verslag minder heeft gegeven dan jullie verdienen, wil het goedmaken…

Daarom zal nummer 10 hier voor jullie nog even een klein sprongetje terug in tijd maken en jullie meenemen naar het mooie Tilburg op vrijdagavond 8 november om 7 uur. Springfield dames 2 speelt tegen Pendragon dames 2 in een mega grote sporthal met mega veel studenten. Hier meteen een reden waarom nummer 10 nooit verslagen schrijft. Nummer 10 is meer afgeleid door de interessante studenten in de Tilburgse sporthal dan de tussenstanden ieder kwart… Maar gelukkig bestaat er een prachtige basketball app en kan nummer 10 jullie daarom nog wel het een en ander vertellen over de wedstrijd. We beginnen de wedstrijd met Karlijn, Hanne, Rowie, Evy en Jolijn. Het gaat allemaal minder soepeltjes dan Caspert had gehoopt maar toch weten we de winst mee naar huis te nemen. We winnen met 55-32. Meer gaat nummer 10 jullie niet vertellen over deze wedstrijd, we moeten het namelijk nog over een andere wedstrijd hebben.

Maar niet te snel over naar de andere wedstrijd. Eerst dit nog even bespreken. Tussen deze twee wedstrijden heeft namelijk nog een hele wilde spelletjes avond in de kantine plaatsgevonden. De spelletjes avond begon met een spelletje van Fenna, iets met katten, aanvallen en bommen. Wederom heeft nummer 10 weer niet zo goed zitten opletten en kan jullie daarom hier ook niet zo heel veel over vertellen. Voor details over dit spelletje kun je altijd naar Fenna gaan, zij wil je namelijk met veel passie, liefde en plezier alle ins en outs over dit spelletje vertellen. Nog aanvullende informatie nodig? Ellen is ook een prof. Verder werd het allemaal ietsie interessanter bij het volgende spelletje. Een spelletje waarmee je veel te weten komt over je teamgenoten. Buiten veel meidenpraat en dingen die je eigenlijk liever niet had willen weten, niks interessants voor jullie om in dit verslag te schrijven. Dus nu over naar de tweede wedstrijd.

De wedstrijd die nog niet zo lang geleden heeft plaatsgevonden, namelijk afgelopen zondag. 24 november speelden wij een wedstrijd in het verre Den Dungen. Na een lange autorit met veel gare hoofden starten we de wedstrijd met Isa, Ellen, Evy, Hanne en Jolijn. Ook voor deze wedstrijd kijkt nummer 10 even in de app. En wat nummer 10 meteen opvalt, wederom niks wat met basketbal te maken heeft, maar dat er heel veel dezelfde achternamen rondliepen op het veld. Zo hebben we de van Darteltjes, die gelukkig zondag weer fit waren om mee te doen met de wedstrijd. Is Evy blijkbaar familie van de hoofdscheidsrechter, dus ook twee Heerkensjes. Verder was de lieftallige Freek onze scheidsrechter, jammer dat hij vanwege zijn kater ons niet heeft kunnen laten winnen. Nee grapje, Freek heeft nooit katers… en ohja, hij zal ook nooit partijdig zijn! Maar, met wie Freek zijn achternaam deelt. Freek deelt zijn achternaam met het meisje achter de tafel en nee, dit is niet Jolijn… Ook heeft de tegenstander een van de Veerdonk in hun team. Maar liefst 3 van de Veerdonkjes (en 1 toekomstige) in het veld. Verder heeft de tegenstander ook nog een paar zusjes in hun team zitten. Maar oké, nu echt even over de wedstrijd. Waarvoor jullie dit hele verslag al door aan het lezen zijn en jullie nog letterlijk niks nuttigs over hebben gelezen. Ja… dames 2 laat nummer 10 het verslag schrijven, dan kun je niet heel veel moeilijke basketbaltermen op papier verwachten. Maar gelukkig is nummer 10 verlost van het verslag schrijven na dit verslag en krijgen jullie voor de komende wedstrijden ook weer verslagen met inhoud. We verloren de wedstrijd in Den Dungen met 44-51. Het was een aparte wedstrijd. Het ging met vlagen, niemand zat er echt lekker in, er zijn veel fouten gemaakt, er zijn heel veel ballen gemist, ineens hadden we moeite met ballen überhaupt vangen en nog wat andere dingen. Wel heeft de tegenstander in het laatste kwart maar 1 puntje weten te maken. Ja inderdaad, lekker vaag dit allemaal. Maar wil jij nou echt tot in details weten hoe onze wedstrijden gaan, kom dan maar een keertje kijken. We spelen onze volgende wedstrijd thuis op 7 december om 15:45!

Nummer 10 zegt houdooeeee!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.