Dames 2 sluit 2018 in stijl af!

In de laatste thuiswedstrijd van 2018 kwam Tracks uit het pittoreske Heerlen op bezoek.
Voor aanvang van een wedstrijd heeft iedereen dan zo z’n eigen rituelen en eigenaardigheden. Zo loopt Ellen het liefst warm op nummers van Kafke, eet Karlijn het liefst nog een zakje appelmoes en loopt Isa het liefst warm op alle nummers behalve die van Kafke. Li moest door ziekte helaas afhaken waardoor 8 gladiatoren om 15.45 uur de arena betraden.

De wedstrijd begon met een jumpbal, iets wat Aukje echt het allerleukste moment van de wedstrijd vindt.
Het doel was om na de tip met een dribbel de voorste renner te bereiken, maar Evy besloot toch om dit zonder dribbel te proberen. Het proberen was dan ook gelukt, de pass helaas niet.

Als dan bij de eerste press Isa haar man de verkeerde kant op stuurt en Aukje nog steeds staat na te genieten van haar jumpball en prompt haar man laat scoren…kunnen we dan toch eindelijk aan de wedstrijd beginnen.

Tracks had tot gisteren nog geen wedstrijd gewonnen en ook 40 speelminuten later kwam er in die statistieken geen verandering.
Ondanks dat de bezoekers leuk spel lieten zien, waren ze niet opgewassen tegen het verdedigende geweld van onze Orange Angels in een nieuw jasje Via veel steals en nog meer breaks slaan we een gaatje en de overwinning komt nimmer in gevaar.

 

Onze sterk spelende Hanne had vandaag in de gaten dat het de bedoeling is om naar speelsters in een oranje shirt te passen. Daarbij kwam ze erachter dat een actie naar het bord pas echt vet wordt als de bal dan ook nog door de ring heen gaat.Arrogant als de dames zijn, was er vooraf taart beloofd bij het bereiken van de 100 punten.

Deze topsport vrouwen zijn echter heel bewust met hun sport en voeding bezig, dus bleef de teller tactisch op 82 punten steken. Onze opponent maakte er 57.

Topscorers:
Aukje 19
Ashley 14
Karlijn 13
Isa 12
Hanne 9
Evy 8
Jolijn 5

Ellen 2

 

Conclusie:
We zijn op de helft van de competitie met 7 overwinningen en 1 nipte nederlaag.
Nu paar weken rust voordat we 12 januari weer aantreden tegen Den Dungk.
We liggen nog steeds prima op koers voor een mooi resultaat in de competitie en alles in eigen hand

Voor de trouwe fans, niet getreurd!

Jullie kunnen dit jaar nog één keer van ons genieten:  TIJDENS DE SPRINGFIELD PUBQUIZ!!!

We zien jullie dan, en voor diegene die door een super goede reden hier niet bij kunnen zijn vast fijne feestdagen en tot 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.