Deze keer is het verslag van dames 2 op tijd

Vorige week speelden we tegen Bladel en helaas was daar een corona geval, waardoor het maar de vraag was of de wedstrijd door kon gaan. Na groen licht van de tegenstander en de GGD konden we gelukkig toch gewoon spelen tegen Oirschot. Voor Laura was het nog duidelijk zondagochtend, want ze trok gewoon haar buiten schoenen aan om in te spelen. Gelukkig was Hanne wel wakker en wees haar er even op.

Helaas mocht er vanaf vandaag geen publiek meer zijn, maar dat mocht de pret niet drukken. We begonnen de wedstrijd met een steady voorsprong van 3/4 punten. De scheidsrechters wilden de bal niet aanraken vanwege corona en dat gaf nogal wat paniek in ons autistenteam. Toch hielden we de voorsprong vast, maar Oirschot kwam op momenten best dichtbij. Met een stootkogel van Evy naar het bord in de laatste seconde gingen de rust in met een 26-34 voorsprong. Tijdens de rust deelde Li even mee dat ze dit seizoen haar record van de meeste driepunters vast wil houden en dat de rest gewoon maar moest stoppen met schieten in de wedstrijd, prima meid.

In het begin van de tweede helft staat de starting five te lachen op het veld, het is in ieder geval gezellig. De knop gaat om en we houden een voorsprong van ongeveer 10 punten vast. Tussen de derde en vierde kwart in laat Toine ons op de bank even weten dat we niet moeten vergeten om te scoren. Had hij dat maar eerder gezegd, want meteen begint Isa over het veld te vliegen. Helaas zaten een aantal meiden in de foutenlast, maar we breiden de voorsprong wel uit. Met veel rebounds en snelheid gooien we er nog wat ballen in. Uiteindelijk winnen we met 56-70. We hebben weer twee punten in de pocket en ja hoor, Springfield dames 2 is ongeslagen. Toppunt van deze wedstrijd: ruim 80% op de vrije worpen.

Even het ‘publiek’ bedanken en van een afstandje zwaaien naar de tegenstander. We kunnen weer de douche in en we zijn klaar voor Black Eagles volgende week.

Check ook even onze nieuwe teamfoto, uiteraard op volgorde van rugnummer:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.