Heren Bier en haar hulppieten

Het was eventjes zoeken naar ons laatste wedstrijdverslag… Inmiddels zijn we vier wedstrijdjes verder en ook een aantal blessures.

Terug naar 15 december, we vertrokken met een aantal jeugdige Heren Bier spelers Kay en Sjaak richting het mooie Vught, zouden we uit kunnen winnen van een titelkandidaat? Vast wel, want wij staan in de top 3 van onder. We hadden alvast iemand vooruit gestuurd om de omgeving te verkennen. Even later werd de omgeving veilig verklaard en we mochten ons begeven naar kleedkamer 6, ons favoriete getal. Het jammere was dat bij aankomst bleek dat er slechts vier kleedkamers waren. Toch lastig om de juiste sporthal te vinden, kan gebeuren. Overigens was degene nog wel op tijd voor de wedstrijd, zo groot is Vught ook weer niet. We verliezen nipt met slechts 6 punten. (59-53)

De eerste wedstrijd van 2019, met onze teruggekeerde Russische vriendin, opnieuw tegen een titelkandidaat. We voegde er nog een Britse vriend aan toe om zo met een selectie van 7 man af te reizen naar het warme Boxmeer. Bij rust was het nog spannend, zo’n 3 punten verschil. Aan het eind slechts verloren met 83-36, kan gebeuren. Een paar dagen later bleek wel dat Mathijs zijn ribben heeft gebroken tijdens de titanenstrijd. Wij wensen hem veel sterkte. Sindsdien durft Vincent ook geen wedstrijd meer mee te spelen, aangezien zijn twee broers in de ziekenboeg zitten.

Een weekske later kwam OBC tegen ons op bezoek, een echte degratdatieclash (voor zover we kunnen degraderen in de 4e klasse). Aangevuld met het talent uit M16 starten we de wedstrijd wat matig en komen al snel op een achterstand van 15 punten. Maarja, een goede trainer werpt zijn vruchten af en Lars bracht ons namens M16 de overwinning, na de wedstrijd had hij toch zeker wel ’n Ice Tea verdiend! (60-51)

Zondagochtend, op bezoek bij de hekkensluiter van onze competitie. Aangevuld met een ware heren 1 speler zouden we daar toch wel met 9 man sterk moeten winnen? Het enige wat ik me nog kan herinneren is dat Bavel zijn schouder uit de kom zwaaide, tegen de muur aan viel waardoor zijn schouder er weer half terug in schoot, knap toch? We wensen Bavel beterschap toe, zonder hem kunnen we niet en is het dus ook logisch dat we verliezen van de hekkensluiter.

Aanstaande vrijdag thuis tegen Black Eagles, waar we uit wonnen in de verlenging met een Duitse bal… Ook met een aantal nieuwe gezichten, want ons Heren Bier team wordt groter en groter!

Met dank aan onze hulppieten:

Recreant Jorn, Lars (man of the match tegen OBC), Caspert, Kay, Sjaak, Fernand en Luuk, we zijn jullie eeuwig dankbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.