Heren Bier geplaagd door blessures verliest van Black Eagles(47-71)

Met een flink uitgedunde selectie weten we afgelopen vrijdagavond toch nog 8 man bij elkaar te rapen. Glen was enkele uren voor de wedstrijd terug gekomen uit Costa Rica en zag er top fit uit en had helemaal geen last van een jetlag dus die staat meteen in de basis. We starten met een 4-0 run in de run in ons voordeel met dank aan Freek en Jelmer. Helaas weet de voorsprong niet lang stand te houden en het eerste kwart wordt verloren(7-14). Tweede kwart is er één met liefde waarbij nummer 4 van black eagles onze Sil al knuffelend naar de grond brengt. Hierbij blijkt de schouder van Sil veel gemeen te hebben met de goudvis die Jelmer had toen hij 13 was. Deze blijkt namelijk ook regelmatig uit de kom te gaan.

Sil mag met de coach mee naar het ziekenhuis voor foto’s en deskundige ruk aan zijn arm door een arts in opleiding. Na een uurtje stapt Sil alweer het ziekenhuis uit met een voorwerp om zijn arm. Voor de naam van voorwerp kun je bij Sil terecht die een verhitte discussie heeft gevoerd met de vrouw die het voorwerp bij hem kwam omdoen(we waren anders binnen een kwartier al buiten geweest). Voor het gemak noem ik het nu even slingimmobilizerdoekdinges.

Oke, terug naar de wedstrijd. Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat dit weer een kraker was waarbij volop vermaak was voor het publiek. Zo was jeugdtalent Lars weer ijzersterk en speelde zich goed in de kijker bij de scouts van heren Bier. Met goede assists, scherp spelinzicht en enkele steals was dit the man of the match! Onze ras bourgondiër Freek weet ons toch ook weer te verassen in deze wedstrijd. Hij krijgt het voor elkaar om tijdens de wedstrijd de bal voor zichzelf uit te nemen na een score tegen en doet dit zo soepeltjes dat de volledige tegenpartij niets in de gaten heeft. De arbiter Arjan, ook wel fluitist genoemd, kijkt Freek nog even raar aan maar weet deze actie wel te waarderen en laat door spelen. Qua score weten we helaas niet meer in de buurt te komen. Waar ook niemand bij in de buurt wilde komen was Jelmer. Die dropte een darmzucht die Teun al snel weet te waarderen met 8 op een schaal van 1 tot 10. Waarbij een 1 gelijk staat aan de sokken van Glen en 10 aan de aTombom uit 2010.

Goed lang verhaal kort. We verliezen de wedstrijd, we verliezen Sil en het bier was koud.

Jelmer: 14 pnt
Kay: 12 pnt
Lars: 6 pnt
Freek: 5 pnt
Glen: 2 pnt
Teun: 2 pnt
Sil: 2 pnt
Koen: ½ pnt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.