Meiden dankzij uitstekend teamwork langs Akros

Na een goede slotfase in Veghel vorige week gingen de meiden dit weekend vol vertrouwen het duel met het mixedteam van Akros uit Boxmeer aan. Vanaf de eerste sprongbal van Vera waren de meiden scherp. Een goede verdediging, snelle aanvallen en vooral uitstekend teamwork resulteerde in een knappe 24-38 overwinning voor Springfield.

Het was wederom een leuke wedstrijd om te zien, twee teams die niet heel veel voor elkaar onder deden. Het teamwork van de meiden gaf echter wel de doorslag, voor ieder bal werd maximaal gevochten en in de omschakeling wisten de meiden regelmatig door de verdediging van Akros te snijden.

Het teamwork van de meiden resulteerde daarnaast ook in een mooie bijkomstigheid, iedereen kwam meerdere keren onder de basket van de tegenstander en alle meiden wisten uiteindelijk één of meerdere keren het net te vinden. Sanne wist met een prachtig schot haar eerste punt in het basketbal op het scorebord te krijgen. Ook Roos wist met een fraai schot haar eerste verdiende punt van het seizoen te scoren.

Na de wedstrijd kon je aan de vermoeide kopjes van de meiden aflezen hoe hard ze voor elkaar hadden gewerkt. Van de coach van Akros kregen de meiden een flinke kan ranja, deze was binnen 20 seconden helemaal leeg. Volgende week zondag om 10u de topper in en tegen Grave, het zal geen makkelijke wedstrijd worden, maar met deze instelling zijn onze kanjers zeker niet kansloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.