Meiden U10 trakteren publiek op een heuse kraker

Het was vechten voor iedere centimeter, spannend tot de laatste minuut en uiteindelijk konden de meiden van Springfield weer met een opgeheven hoofd van het veld stappen. Na een uitermate vermakelijk duel tegen Attacus moesten de meiden helaas wel toezien hoe de Veghelnaren de punten mee naar huis namen. Er leek lange tijd meer in te zitten, maar de eindstand bleef op 21-24 in het nadeel van Springfield hangen.

Daar waar Spingfield in de vorige wedstrijd tegen Attacus de kaas een beetje van het brood lieten eten, waren de meiden vanaf de start scherp en namen ook meteen brutaal de leiding. Het was Nova die op knappe wijze namens Springfield de score wist te openen. Een punt met een gouden randje want het was alweer het 100epunt voor Springfield in de competitie. De meiden staan na de 5ewedstrijd op een knap gemiddelde van 24 punten per wedstijd.

De wedstrijd ging heel de tijd gelijk op, door sterk verdedigen wisten de meiden de voorspong lang vast te houden. Toch bleek dat in het 7epartje de krachten wat waren weggeëbd, de Veghelnaren grepen hun kans en namen de leiding in de wedstrijd over. In het laatste partje wisten de meiden met een uiterste krachtsinspanning toch nog bijna een gelijkspel uit het vuur te slepen. Maar Springfield trok in deze letterlijke ‘bloed, zweet en tranen’ wedstijd helaas net aan het kortste eindje.

Op zaterdag 25 november staat de lastige uitwedstrijd tegen Grave op het programma. In de vorige wedstrijd was Grave nog wel een maatje te groot, maar als we de stijgende lijn doortrekken is een aanstaande verassing in en tegen Grave misschien wel in de maak.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.