MU22 grijpt naast de winst

Onze eerste thuiswedstrijd van 2019 was op 26 januari tegen Binnenland. Een wedstrijd waar we iets recht te zetten hadden, uit werd verloren met 8 punten dus we waren gebrand om te winnen. Voor de wedstrijd allemaal netjes onze taak uitgevoerd en nu focussen op de wedstrijd. Lekker warm worden en we gaan beginnen aan de wedstrijd.

Het eerste kwart starten we met Rik, Kay, Merlijn, Koen en Sjoerd. We starten goed, we spelen goed onze spelletjes en de bal gaat goed rond. We komen vrij snel tot een 8-4 voorsprong en dan vlucht Binnenland in een time-out. Daarna gaat Binnenland beter spelen en gaan we weer in de achtervolging. Het eerste kwart wordt afgesloten met 16-21.

Het tweede kwart gaat eigenlijk hetzelfde als het eerste kwart. Het gaat nagenoeg gelijk op en ook dit kwart maakt Binnenland net een aantal puntjes meer waardoor we met 9 punten achterstand de rust in gaan. 31-40.

In de rust even naar de kleedlokaal en even de frustraties uiten. Dan weer volle moed erin houden en gaan!

Het derde kwart gaat minder soepel van start als dat we wilden. Binnenland maakt een paar snelle scores en lopen daardoor nog verder uit. Ik weet niet wat het was, maar bij ons gingen de balletjes er allemaal net niet in en bij de tegenstanders wel. Dan kun je er maar weinig aan doen denk ik. Het derde kwart sluiten we af met 38-58.

Het laatste kwart dan, alles of niets. We hadden nog maar 4 fouten gemaakt in de hele wedstrijd dus we moesten wat feller gaan spelen en ze niet open layups laten lopen. Dat doen we wel, maar daardoor kwamen we al snel aan 5 teamfouten waardoor zij telkens op de vrije worplijn konden gaan staan. We komen wel iets terug, maar het was niet genoeg helaas. We sluiten de wedstrijd af met een stand van 55-72 in het voordeel van Binnenland.

De scores:

Rik                   14 punten
Kay                  11 punten
Sjoerd             11 punten
Koen                8 punten
Sjaak               4 punten
Joris                2 punten
Tim                 2 punten
Sven Paerels   2 punten
Merlijn                       1 punt

 

Aankomende zaterdag 2 februari spelen we om 21.00 uur tegen Green Eagles. We zouden het heel leuk vinden als jullie ons komen aanmoedigen en we kunnen het gebruiken!! Dus vraag iedereen mee, papa en mama, opa en oma, broertjes, zusjes en andere familie en vrienden en laten we er met z’n allen een feestje van maken!! SPRINGFIELD LET’S GO!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.