Nieuwe wedstrijdtaken bekend

Beste Springfieldleden,

Bijgaand vinden jullie de tweede info t/m 10-10-2010. Het kan voorkomendat er wedstrijdwijziging plaatsvinden, deze worden door dewedstrijdcommissie doorgegeven aan jullie trainer/coach.

Kijk goed of je een taak hebt de komende weken, we wijzen je erop dat jezelf voor vervanging dient te zorgen!!! Vul daarom altijd goed hettakenschema in die in de rode map (ligt bij de kist of op de tafel in desporthal). Vanuit het takenschema worden namelijk de vergoedingen enboetes bepaald. De eerste boetes zijn helaas al uitgedeeld!

Zijn er in de toekomst weekenden bij waarin je echt niet kunt geef dit dandoor aan de wedstrijdcommissie, ook als je clustertaken wilt doen.Komende weken gaan we (Elisah Verhagen, Freek v.d. Veerdonk, Monique van Rooij, Maarten Pennings en Erna Frunt)de info voor de maanden november en december maken.

Het is soms echt niet mogelijk om praktisch in te delen, bijv. als er maar1 thuiswedstrijd is of als er alleen maar jeugdteams in de middag spelen,wij zijn dan genoodzaakt om soms mensen te laten komen die geen of eenuitwedstrijd hebben. Onze excuses hiervoor maar het kan soms echt niet anders.

De Wedstrijdcommisse

Bestand in Excel formaat: Klik hier.

Tags:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.