Studenten kersttoernooi 2019

Afgelopen 27 december hebben wij voor het eerst een nieuw soort kerst toernooi gehouden. Een studenten kerst toernooi namelijk. Het eerste jaar iets nieuws is altijd spannend voor iedereen, en dat was te zien aan de opkomst. Hopelijk komen jullie volgend jaar allemaal mee doen!
Het was een toernooi vol met lachen, shots, spelletjes, af en toe wat basketbal maar vooral plezier. Tijdens het toernooi hebben we bierpong gespeeld met daarbij hele leuke of juist irritante opdrachten als je een pingpong balletje raak gooide. Daarnaast werd er stresspong gespeeld en dat ging er heel fanatiek aan toe. Tijdens die spelletjes zaten natuurlijk geen straffen zoals loop een killer. Neee, dit keer was je straf, neem een shotje! Wat spelletjes en shotjes verder was het tijd om even te basketballen. 3 tegen 3 werd deze keer ook beter dan ooit gespeeld. Het toernooi ging verder met jenga die dribbelend gespeeld werd. Met daarnaast flip the cup en flip het bierviltje. Na de cup geflipt te hebben even snel een bal raken dan het bierviltje flippen en dribbelend gaan liggen en weer op staan. Oftewel, één grote gezellige chaos. Tussen door nog meer 3 tegen 3 op hoog niveau basketbal want de serieusheid level is nog verder om hoog gegaan. Het toernooi werd afgesloten met een 6 tegen 6 / 5 tegen 5 wedstrijdje basketbal met hele mooie dunks en alley oops. En natuurlijk nog een afsluitende shot voor iedereen. Want wij waren ons al een beetje aan het voorbereiden voor de pubquiz.
Al met al, het was een toernooi om nooit te vergeten, en een toernooi die je zeker een keer meegemaakt moet hebben. Hopelijk is iedereen er volgend jaar bij, ook onze niet studenten zijn welkom!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.