Successen voor U8 na seizoen hard trainen

De jongens en meiden van U8 hebben zich de afgelopen twee weken bewezen in een aantal wedstrijden.

Op zondag 7 april hebben we een leuk toernooi gespeeld in Bakel. Yellow Sox had het initiatief genomen om een toernooi te organiseren voor niet competitiespelende U8 en U10 basketballers. Wij hadden wel zin in zo’n toernooi.

We zijn vroeg vertrekken. Voor sommige ouders was dat wel een uitdaging.  Moeders die een feestavond in de Run achter de rug hadden vergaten basketbalschoenen in te pakken. En een enkele vader kwam net op tijd de parkeerplaats oprijden.

Na een rit langs het kanaal en door de binnenlanden van Bakel waren we allemaal op tijd in de hal. Eenmaal omgekleed in de hal zagen we de tegenstanders. Best groot die spelers van Yellow Sox, Jumpers, Jumping Giants en Schijndel.

Alle wedstrijden gingen goed. Door gebrek aan wedstrijdervaring en lengte hebben we de wedstrijden niet gewonnen. Wel hebben we door goed werk van Pim de schietwedstijd gewonnen.

Op zondag 14 april stond de volgende wedstrijd op het programma. Nu tegen Black Eagles uit Rosmalen. Een hele leuke wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander. De tribunes waren gevuld met vaders, moeders, opa’s, oma’s, broetjes en zusjes. Iedereen klapt en juicht voor acties van iedereen. Een goed voorbeeld.

Het was tot het einde een spannende wedstrijd, die we met een paar punten verschil weten te winnen.

Een seizoen hard trainen heeft zijn vruchten afgeworpen.

Wedstrijd Black Eagles                      Toernooi Bakel                                                               

Tags:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.