Uitbreiding buitentrainingen

Na het succes van onze U10 en U12 teams gaan we onze buitentrainingen uitbreiden! Nu mag ook de jeugd uit de teams: U8, U14, U16 en U18 hun basketbalskills oefenen en showen. Dit gaat plaatsvinden op de momenten zoals te zien in de bijgevoegde afbeelding op het welbekende Apollopleintje in Berlicum.

Hier zag je vruuuuger grootheden basketballen als: Jan van Schijndel, Maarten Pennings, Michael Jordan en Wilt Chamberlain. Tegenwoordig zie je hier ook vaak sterren van ons eigen dames en heren 1 en nu hoor jij(jeugd t/m 18 jaar) dus ook in dit rijtje!

Let wel op! Zorg dat je zo veel mogelijk op de fiets of lopend naar je training komt. Er mogen geen ouders en andere fans bij het veld blijven kijken. We willen dat alles veilig verloopt zodat we allemaal gezond blijven in deze tijden. Onze waarnemers zullen dit ook in de gaten houden en bij drukte vriendelijk verzoeken om de trainingen via onze socialmedia of website te volgen. Laten we samen een succes van maken zodat we het nieuwe seizoen goed en gezond kunnen starten!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.