V14 Kampioen!!

Half 9, zaterdag 21 april. Het is nog rustig op de parkeerplaats van de Run. Maar 1 team had de wekker extra vroeg gezet, want vandaag stond de kampioenswedstrijd op de planning. De meiden van V14 stonden niet te popelen om 1 uur en 45 minuten in de auto te zitten naar het verre Vlissingen. Maar als we deze wedstrijd zouden winnen, zijn we officieel kampioen. Er was snel besloten wie er bij elkaar in de auto ging. Nadat ook coach Hanne was opgehaald ging iedereen op weg naar het westen.
Daar eenmaal aangekomen bleek dat de extra ingecalculeerde reistijd i.v.m. mooi weer niet per se nodig was, maar de meiden hebben zich prima vermaakt met schieten vanaf de tribune.
11 uur, de wedstrijd begint. We hebben een nieuwe coach vandaag, Eva Donker! Met haar wijze raad beginnen we aan de wedstrijd. Het duurt even voordat we op gang komen, maar vanaf minuut 4 weten we de ring wat beter te vinden. Met 21 punten en 1 fout sluiten we dit kwart met een ruime voorsprong af (0-21).
Ook het tweede kwart staan we zowel in de aanval als in de verdediging goed te spelen. We laten hen 1x scoren en sluiten dit kwart af met een 2-38 voorsprong.
In de rust stelt coach Eva 2 doelen voor de wedstrijd: wij moeten minimaal de 80 punten halen, en zij mogen niet meer dan 20 punten maken. Helaas wordt onze verdediging wat losser in de tweede helft en weten de tegenstanders een aantal keer de ring te vinden. Zij maken uiteindelijk 21 punten deze wedstrijd. Ons andere doel hebben wij wel ruim gehaald, 89 punten voor ons op het scorebord.
En weet je wat dit betekent? V14 IS KAMPIOEN!!!
12 mei hebben wij onze laatste thuiswedstrijd en dan gaan we dit uitgebreid vieren. Kom je ons aanmoedigen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.