V14 Winterkampioen!

De meiden van V14 zijn winterkampioen geworden in de eerste klasse. Helaas een kleine poule van vier teams, waardoor we 3x tegen elkaar moesten spelen. Gelukkig voor onze meiden (en de ouders) was de verste wedstrijd tegen Barons. De andere teams uit de competitie waren onze buren: Attactus en Black Eagles.

Al snel werd duidelijk dat de strijd om het winterkampioenschap zou gaan tussen Springfield, Black Eagles en Barons. Tegen Attacus werden de wedstrijden makkelijk gewonnen.
Barons heeft 2x uit van ons gewonnen, maar in Berlicum gingen de punten wel naar ons!

Tegen Black Eagels hadden we onze kampioenswedstrijd. De meiden begonnen wat zenuwachtig aan de wedstrijd, maar wisten toch een gaatje te maken van 15 punten in ons voordeel. Dit weten we ook in het tweede kwart redelijk vol te houden, maar toen kwamen de meiden in een dip. Black Eagles liet ons niet zomaar kampioen worden.
Gelukkig hebben we in het derde kwart laten zien dat wij het toch echt verdienden om winterkampioen te worden en door goed samenspel liepen we uit naar 12 punten.
Black Eagles neemt een time-out om ervoor te zorgen dat wij niet verder zouden uitlopen, want minimaal 6x scoren en het zou gelijk staan. Dat gaat dus mooi niet gebeuren!
Het laatste kwart blijven we gaan en zijn we als team het kampioenschap aan het binnenhalen. Uiteindelijk winnen we de wedstrijd overtuigend met 70-50.                  

Nog een paar trainingen en dan mogen we genieten van een welverdiende vakantie.
De laatste training staat de ultieme test op de planning; een wedstrijd tegen de ouders. Hopelijk zorgt de uitslag van deze wedstrijd niet voor spanningen tijdens het kerstdiner.
Na de kerst gaan we de meiden van V16 versterken. Kom ons na de kerst aanmoedigen als wij ons debuut maken in de U16 competitie!
Wij hebben er al zin in om samen met deze meiden te laten zien wat we kunnen.

Allemaal alvast fijne feestdagen gewenst en tot in 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.