Verlaat verslag Dames 1 – DAS

Geschreven door Ilse van Mierlo
Zondagavond (red. 17 dec) 17.00 uur
Dames 1 treedt thuis aan tegen DAS uit Delft met niemand minder dan Toon van Helfteren als coach (bondscoach NL Heren). Gelukkig is hij oud en mannelijk dus hij doet niet mee.
Ster van de Wedstrijd is deze week Eva Donker, wat een fanatiekeling! Zelf scoorde ze 31 punten bij haar wedstrijd. Als wij tegen die tijd nog vooruit komen, wordt zij zeker onze teamgenoot!
Ons eerste kwart is niet heel best. We scoren er zelf maar 12 en de tegenstander maakt er 21.
Een achterstandje dus…. maaar hey.. we zijn Springfielders of we zijn het niet…. het 2e kwart tappen we uit een ander vaatje, waardoor we gaan rusten met een voorsprong van maar liefst 4 punten.
De tweede helft blijven we ready steady rock a billy basketballen, waarbij we een paar keer een aantal punten verder uitliepen en ze toch weer terugkwamen.
Op het einde maken we het nog even spannend en vrezen we een zelfde einde als tegen Jolly Jumpers, maar dat was gelukkig niet het geval.
Win! 54-52 🙂
Alle ogen zijn uiteraard gericht op het verslag van de te gekke bekerwedstrijd! 🙂 🙂 Ja ja, ook dat is inmiddels al weer 1,5 week geleden. Maar echt, hij komt er nog aan!
Sanne 14
Ilse Sr. 11
Merel 10
Ilse Jr. 5
Simone en Lisa 4
Inge 2
Esther 1
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.