Vernieuwd heren 3 / heren bier wint 2 uit 2

Jarenlang droomden de jonge mannen van Heren Bier om ooit nog eens te kunnen samenspelen met al die ervaren ballers uit het tweede (nu derde…) Opnieuw zijn we dit jaar een heren vier, daar waar het een aantal jaren geleden mee begon in een afthans zaaltje in Gestel. De laatste jaren werd er stiekem door het wanddoek gekeken tijdens de training op dinsdagnacht.

Dit seizoen is het dan eindelijk zover. Het derde en vierde werden samengevoegd tot één groot derde maar er zitten ook nog wat spelers bij uit U20 en heren 2. Dit om te voorkomen dat we iedere week stonden te trekken aan al die jonge honden om een wedstrijdje mee te spelen door blessureleed, het vaderschap, of het kampioenschap Duitse cavia’s vangen. Het werd dit jaar niet de competitie waar Heren Bier in zat, lekker dichtbij vooral… Ook de verre zuid-Limburgreizen waar het derde vorig jaar last van had werden ons bespaard. Dit jaar mogen we op pad in west-Brabant! Nog leuker!

Met een nieuw team starten we de competitie thuis tegen de studenten uit Tilburg (en met die ene leuke barvrouw!). Een verlenging was nodig om het eerste blad bier binnen te slepen. Misschien toch maar wat vaker samen trainen?… (64-60) M.o.t.m.: Sam +20, Freek +14 en Jelmer +12

Na een goede training mochten we op reis naar Oudenbosch, voor ons langst-spelend lid (lees 49e seizoen!) was dit zelfs de eerste keer! Uniek.
Heren Bier kende het nog van vorig jaar, daar waar we toen verloren in de laatste seconden, klapten we er nu overeen met 24 pnt. (40-64). M.o.t.m.: (Mart +18, Sam +14 en Glen +8

2 uit 2? Lekkere start voor dit nieuwe team… En langzaam zal deze dieselmachine ook wel gaan lopen.

Teamfoto? Kom maar eens kijken naar die knappe koppen op dinsdagavond, of doe gezellig mee!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.