Wederom een te laat verslag van nr 10 van dames 2

Wederom een te laat verslag, het zal is niet zo zijn. Maar bekijk het positief, deze week 2 verslagen! Wat een geluk. Een week geleden speelden wij op zondag een thuiswedstrijd tegen Bladel om 12:30. Zoals sommigen weten, is zondag voor velen uit ons team (of heel misschien alleen voor mij) een rustdag (oftewel uitbrakdag). Dit is daarom ook vaak terug te zien bij onze wedstrijden op zondag. Maar in speciaal deze zondag, wij hadden de avond ervoor namelijk teamuitje. Net voor de nieuwe coronamaatregelen plant dames 2 nog even een crisisuitje in. Vorig seizoen geen teamweekend als afsluiting, dit seizoen moeten we wel een teamuitje hebben. Ook omdat we wat oude bekenden terug hebben, we moeten natuurlijk wel op de hoogte zijn van wat zij hebben uitgespookt in de seizoenen dat ze bij ons weg zijn geweest. Zo begonnen we ons teamuitje op het dorpsveld met een raadselachtige zoektocht om erachter te komen bij wie je in het team zit bij het volgende onderdeel. Het kwam aan op ons rebus-oplossend vermogen en onze rekenkunsten oftewel ging super!

De teams zijn gemaakt en we gaan door naar de Run. Voor het teamuitje hebben we allen een vragenlijst in moeten vullen. Een vragenlijst van 34 vragen met vragen als: ‘Wat is het gekste wat je ooit hebt meegemaakt?’ ‘Wat kan jij super goed?’ ‘Wat is je beste vakantieverhaal?’ ‘Wat is je guilty pleasure?’ en nog veel meer. Je kan natuurlijk zelf wel bedenken dat hier in alle vormen en maten antwoorden op zijn gegeven. Van hele interessante antwoorden tot hele rare antwoorden tot antwoorden die je eigenlijk niet eens wilde weten. Evy en Isa hadden allerlei spelletjes bedacht waarin deze vragenlijsten zaten verwerkt. Raden van wie het antwoord is, hoeveel procent van ons team hetzelfde antwoord gaf en nog wat andere spelletjes. Onder het genot van ons favoriete drankje en onze favoriete chips hebben we een gezellige middag in de Run waar we elkaar allemaal nog net iets beter leren kennen. Als lezer snap je natuurlijk dat ik niks ga vertellen over de vragenlijsten, de antwoorden of over de dingen die er zijn besproken. Ik wil de reputatie van dames 2 namelijk niet verpesten, iemands diepste geheim niet verklappen, de politie morgen niet voor de deur hebben staan of scheve blikken creëren naar een van mijn teamgenoten. 

Na deze middag met veel rosé gaan we door naar het volgende onderdeel. Eten, dat mag natuurlijk niet ontbreken. Kleine uitleg: Het team is verdeeld in tweetallen, ieder tweetal heeft een land en gang getrokken. Met deze combinatie moet je dan een gerecht maken. Iedereen kreeg een uurtje de tijd om haar gang voor te bereiden en daarna ging je van huis naar huis doormiddel van een prachtig schema wat Isa had gemaakt. Het klinkt allemaal heel ingewikkeld maar dat is het niet 🙂 Wil je een uitgebreidere uitleg van dit concept? Evy staat open voor al je vragen. 

Er waren Italiaanse en Engelse voorgerechten, Griekse en Spaanse hoofgerechten en Indiase en Mexicaanse nagerechten. We hebben allemaal heerlijk gegeten, de bodem is gelegd! Na het eten verzamelen we bij Evy voor een afzakkertje. Een afzakkertje in de vorm van stresspong. Heel veel stress, heel veel gezelligheid en heel veel atjes verder is het tijd om naar huis te gaan. Conclusie: mega geslaagd teamuitje.

En ohja, die dag erna hadden we dus een wedstrijd. Met iedereen die redelijk uitgeslapen was en een paar die nuchter zijn gebleven bij het teamuitje beginnen we de wedstrijd traag en niet heel geweldig. Gelukkig was het een kwestie van wakker worden en winnen we de wedstrijd. Het was spannend maar de winst is binnen. Normaal gesproken zeg ik altijd dat als je een uitgebreider wedstrijdverslag wil, je maar moet komen kijken. Dat gaat nu niet helemaal… jammer genoeg. Maar samen krijgen we corona onder controle. Blijf dus nog even thuis en hopelijk kunnen jullie dan weer snel komen kijken. De eerste wedstrijd met publiek beloven wij jullie dan ook werkelijk een feestje te maken, ben erbij!!!! 🙂 

Nummer 10 out 

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.