• Vrijdagavond 5 november 2021. Top Oss speelt uit dus genoeg parkeerplek. Lekker begin dus al meteen! Basje zag 10 man op de deelnemers lijst staan en besloot prioriteit te geven aan een feestje. Achteraf verklaarde hij niet eens een kater te hebben gehad en dus niet alles heeft gegeven.

  Met 9 man sterk reizen we af naar het gevaarlijke Oss. We starten de wedstrijd niet helemaal scherp en laten de Ossjes makkelijk aanleggen voor een een paar vrije schoten die ze er wonder boven wonder via de goede kant van ring in gooien (iets wat niet altijd een vanzelfsprekendheid is in de vierde klasse). We kijken tegen een 7-0 echterstand aan. Een drietjes van Pistol Pete maakt ons los en we weten terug te komen tot 8-6. Conditie speelt ons nu al parten en het eerste kwart sluiten we af met een 14-8 achterstand. We tappen het tweede kwart uit een ander vaatje. Het welbekende La Chouffe. Peter slingert er nog een skyhook fraaie buzzer beatert uit OP de 3 punterslijn.
  Ruststand: 32-31 in het voordeel van Oss.
  Helaas het verkeerde vaatje wordt voor de tweede helft aangeslagen. Een slap evenementen pils uit Duitsland. We gaan er af met 68-46.

  Een geluk is wel dat we bij het oplopen van de parkeerplaats constateren dat alle auto's er nog compleet staan.

  Lumière 17
  Pistol Pete 12
  Papa Tieske 5
  Dn veurzittert 4
  Chef krulpet 4
  Merlijn 2
  Ruth corner killer 2
  Erik Engerd 3P
  Frich 2P en 1U