• Beste leden, vrijwilligers en vrienden van Springfield, 

  Het jaar 2021 is alweer bijna voorbij. Wederom niet zonder corona ellende en restricties. Helaas nog steeds de wereld waar wij in leven. Tot zover met de zware teksten, de coronatoegangsscan komt onze oren al uit.

  Fijn dat wij in augustus weer konden starten met het seizoen. Trainen en competitie door het hele land. Dames 1 zelfs helemaal naar Groningen (of ging dat niet door?). Nou ja, in ieder geval heeft iedereen al genoeg kilometers gereden.

  Winnen of verliezen, geen groot probleem zolang je maar lekker hebt gespeeld. Toch? De resultaten uit het eerste deel van het seizoen hebben geleid tot winterkampioenen! Huldigingen zullen zo snel mogelijk uit worden gevoerd, zodra het allemaal weer kan in het nieuwe jaar. Helaas nog steeds geen trotse ouders, opa’s en oma’s die erbij kunnen/mogen zijn.

  Ik wil ook nog ‘onze’ Maarten Pennings toch nog eens bedanken voor zijn tomeloze inzet voor de vereniging en voor de basketbalsport in het algemeen. 50 jaar lid (erelid en bestuurslid) van Springfield en decennialang scheidsrechter voor de Nederlandse basketbal bond en voor Springfield. Maarten Bedankt!

  Ook jullie, leden en vrijwilligers, wil ik bedanken voor het vertrouwen dat jullie hebben in Springfield. Dat jullie zijn blijven basketballen en jullie je in zijn blijven zetten om het geheel draaiende te houden. Leden nogmaals Bedankt!

  Als laatste wil ik onze trouwe sponsoren bedanken. Geweldig dat jullie ondanks deze moeilijke tijden toch jullie steun aan Springfield betuigen. Mede door jullie steun blijft de vereniging draaien zoals deze nu draait. Bedankt!

  Ik wil iedereen alvast mooie en gezellige feestdagen toewensen. Vol goede moed het nieuwe jaar in!

  Met sportieve groet,

  Peter van Eijndhoven, voorzitter Springfield