• De wedstrijden tegen Den Dungk brengen vaak iets extra's. Net was meer spanning, meestal ook fysiek pittige wedstrijden. Feit is dat de laatste jaren Springfield niet vaak meer van Den Dungen won.
  Afgelopen vrijdagavond ging een goed gevulde sporthal er eens lekker voor zitten.

  De start was duidelijk voor de bezoekers. Waar het schot in de week ervoor nog viel, werden er nu teveel schoten gemist en was men niet alert genoeg in de defense. Bij 6-14 dreigde de tegenstander flink weg te lopen maar na een time out kwam Springfield langzaam in de wedstrijd.
  In het 2e kwart waarin Tim de thuisploeg bij de hand nam en via inside scores en fastbreak er bij rust een voorsprong van 5 punten op het bord stond.
  Ook de start van het 3e kwart was niet goed en binnen 2 minuten was de voorsprong verdwenen en was het Den Dungen weer die de kansen wist te verzilveren.
  Deze keer duurde de mindere fase een stuk korter en werd het team op tijd wakker. Halfweg het 3e kwart en het 4e kwart was het de thuisploeg die Den Dungk bij vlagen op de pijnbank legde en uiteindelijk een dik verdiende overwinning uit het vuur sleepte. 75-66

  Met het verlies van Achilles op zondag tegen Vlijmen, hebben de bovenste 5 ploegen waaronder Springfield allemaal 1 x verloren.
  Komende vrijdagavond opnieuw een thuiswedstrijd; deze keer tegen Tantalus uit Eindhoven. Wederom om 21:30u in Sporthal de Run.