• Hallo, mijn naam is Sjoerd Jorritsma, sinds een paar weken de coach van jullie heren 1 team. Ik ben 56 jaar heb 3 dochters en trotse opa van een kleinzoon van 3 jaar. Mijn beroep is vrachtwagenchauffeur bij Enexis.

    De wat "oudere" Springfieldenaren zullen mij wellicht nog kennen. In mijn actieve carriere heb ik hier in Berlicum altijd een gezonde strijd geleverd  tegen jullie plaatselijke heroes. En of we met EBBC nu hadden gewonnen of verloren de gezellige strijd ging in de kantine altijd verder.

    Gelukkig is er niet zoveel veranderd en hebben de ouderen de jeugd goed "opgevoed". Ook nu staat er een team die voluit traint en speelt om daarna de wedstrijd nog eens na te bespreken. Kortom ik krijg veel energie van het team en ik ben er van overtuigd dat, met deze inzet, het een heel mooi seizoen kan worden. Ik zie jullie wellicht eens bij de thuiswedstrijden.

    Vorig jaar heeft dit team een mooi kampioenschap kunnen vieren. Dat zal er dit jaar niet meer inzitten maar we gaan voor de stijgende lijn naar boven.