• Kleding/Tenue

  Tijdens wedstrijden speelt iedereen in een tenue van Springfield. Bij een training mag je eigen sportkleding dragen. Sportschoenen voor in de zaal zijn verplicht.

  NIEUWE TENUES

  Vanaf seizoen 2017/2018 gaan we geleidelijk over op nieuwe tenues. De nieuwe tenues kunnen alleen per team besteld worden en blijven van de vereniging.  De tenues moeten gezamenlijk voor het team gewassen worden om de kwaliteit goed te houden.

  Alle leden gaan een tenue huren. Het huurbedrag voor de leden is vastgesteld op € 20,- per jaar. Een sponsor kan, naast een bedrag voor de club, deze huur (gedeeltelijk) overnemen. De opties kunnen worden besproken met de sponsorcommissie.

  Het bestuur bepaalt wanneer een team over gaat op de nieuwe tenues. Willen jullie eerder gebruik kunnen maken van de nieuwe tenues en een sponsor aan kunnen dragen, dan hoor ik dat graag.

  OUDE TENUES

  Speelt jouw team nog in oude tenues en heb je een tenue nodig? Dit kun je aan mij doorgeven. Mocht je nog niet weten welke maat tenue je nodig hebt, kun je het beste even bij een teamgenoot een tenue passen. Helaas is de voorraad oude tenues nog maar beperkt en kunnen ze niet meer besteld worden. We zullen dan samen kijken welke opties er zijn.

  Heb jij een tenue ter overname? Geef dit dan aan mij door. Wanneer een ander lid ernaar vraagt, kan ik jullie misschien in contact brengen voor mogelijke overname van het tenue.

  TENUES SPONSOREN

  Mocht je geïnteresseerd zijn in het sponsoren van tenues, mail dit dan naar de sponsorcommissie (sponsorcommissie@bvspringfield.nl) en zij nemen contact met je op.

  RESERVETENUES

  Voor het uitspelen tegen oranje zijn er witte reservetenues beschikbaar. De coach kan deze tenues bij mij reserveren en ophalen. Graag zo spoedig mogelijk gewassen weer terug zodat andere teams er ook gebruik van kunnen maken.

  Voor de jeugd zijn deze tenues te groot, daarom hebben wij ook witte shirtjes met nummers beschikbaar. Ook deze kunnen bij mij gereserveerd worden.

   

  Heb je vragen over tenues? Neem contact met mij op.

  Met vriendelijke groet,
  Saskia van Son
  tenue@bvspringfield.nl