Activiteit: PUBQuiz
Locatie: Sportcafé de Run
Datum: Vrijdag 21 december 2018
Voor wie: Iedereen met een Springfield hart
Indrinken
: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Inleiding:
Wat ooit begon als een vaag idee, begint steeds meer een goed uitgedacht plan te worden. Net als de secondary break van Heren Bier.
De PUBQuiz krijgt langzaam vorm, inhoud, kaders, deelnemers en regels. Dat laatste is belangrijk, zegt Peter want dan weten de deelnemers van de hoed en de badrand.
Omdat een PUBQuiz organiseren een tergend, langzaam proces is beginnen we eerst met de Regels Deel A. Of we Deel Z halen is nog onduidelijk, maar Deel B komt zeker, waarna Deel C ook weldra zal volgen.
Ik wil nog wel ff kwijt, dat het belangrijk is je te houden aan de regels, want anders komt er chaos van, of 3 kinderen, zegt Peter.

Reglementen (pas op 21-12-2018, 19:59 uur definitief):

TEAM
-Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 5 spelers.
-Elk team stelt een ‘aanvoerder’ aan. De aanvoerder kan gedurende de PUBQuiz extra punten verdienen.
-Elk team verzint een ‘team naam’ van minimaal 4 woorden, waarvan 1 woord ‘hachee’ moet zijn.

INTERNET GEBRUIK
-Het is per team verplicht om tijdens de avond minimaal 14 x de website www.ikeethamsters.nl te bezoeken.
-Een teamfoto tijdens de PUBQuiz gemaakt en gedurende de avond geplaatst op Instagram met als tag #sfpubquiz2018 levert per team 25 extra punten op.

EXTRA PUNTEN
-Een handstand tijdens het spel, levert 25 extra punten op. Een team kan tijdens de PUBQuiz met de handstand maximaal 25 extra punten verdienen. Uiteraard is men vrij om meerdere handstanden uit te voeren gedurende de PUBQuiz.

VRAGEN RONDES
De PUBQuiz bestaat uit diverse vragen rondes, elk met een eigen, uniek thema. Om de deelnemers een kans te geven om hun team samenstellen op expertises i.p.v. vriendschap, staat hieronder een overzicht van de diverse thema’s:

THEMA I
‘Fluiten, Toeters, Tuba’s en ander toiletartikelen’

THEMA II
‘NBA, WNBA en PNBA’