• Sponsors

 • Springfield

  Springfield is een vereniging die in 1967 in Berlicum is ontstaan door een fanatieke vriendenclub met veel liefde voor de basketbal sport. In de loop van de jaren is Springfield uitgegroeid tot een club met ruim 200 leden.

  Deze passie, het samen doen, het 'spelletje' en de binding met Springfield als vereniging vindt u ook terug bij de leden. Van velen spelen ook familieleden en vrienden bij Springfield, er bestaan zelfs hele 'Springfieldgezinnen'.  Ook zijn er behoorlijk wat leden die, inmiddels uitgevlogen zijn en buiten Berlicum wonen, tóch elke keer de tijd nemen om in Berlicum te komen trainen en spelen.

  Kortom een betrokken club waar gezelligheid én presteren samen komt!

  Waarom bent u zo belangrijk?

  Als club proberen we zo gezond als mogelijk te blijven. In de top, maar zeker ook in de breedte en een goed, stevig kader. Uiteraard heeft dit alles een financieel plaatje. De kosten variëren van tenues, ballen, zaalhuur, jeugdactiviteiten, clinics, competitiegelden, scheidrechters kosten etc.

  Springfield kijkt elk jaar zorgvuldig naar de hoogte van haar contributiegelden, deze proberen we voor alle leden betaalbaar te houden.

  Wij vragen u als (toekomstige) sponsor hieraan bij te dragen, want zonder acties en sponsorgelden is het niet mogelijk om Springfield, Springfield te laten zijn!

  Neem per e-mail (sponsorcommissie@bvspringfield.nl) contact op met de sponsorcommissie.

  Het sponsorplan.