Als je aan een willekeurig Springfield-lid zou vragen waarom basketballen bij ons nou zo leuk is, krijg je gegarandeerd het antwoord: ‘Omdat het zo’n gezellige club is!’

Het bestuur van Springfield organiseert met behulp van al haar vrijwilligers (en dat zijn er nogal wat) veel verschillende soorten activiteiten om aan die gezelligheid bij te dragen.

Naast de gezelligheid is Springfield serieus bezig op prestatief niveau. Dames 1 speelt al enkele jaren op landlijk niveau en zal dit jaar uitkomen in de eerste divisie. Heren 1 speelt al enige jaren in de eerste klasse. De jeugdteams die onder deze teams zitten, worden klaargestoomd om door te stromen naar deze topteams. Wil je niet prestatief basketballen, maar lekker een balletje gooien, dan is er uiteraard plek in onze andere (senioren)teams.

Als club proberen we zo gezond mogelijk te blijven. In de top, maar zeker ook in de breedte. Uiteraard heeft dit alles een financieel plaatje. Zonder acties en sponsorgelden is het niet mogelijk om Springfield, Springfield te laten zijn! Er vinden binnen onze vereniging dan ook veel acties plaats. Daarnaast zijn er veel onmisbare sponsoren die Springfield een warm hart toedragen.

Wil je nog meer weten over onze club? Schrijf dan één van onze bestuursleden aan.